Werkbladen Tafels

werkbladen tafels

Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om jouw kinderen te helpen bij het leren van de tafels? Onze gratis werkbladen tafels 1 t/m 10 zijn speciaal ontworpen om kinderen te helpen het vermenigvuldigen op een speelse en educatieve manier onder de knie te krijgen.

Tafel werkbladen voor elk niveau

Of jouw kind nu net begint met het leren van de tafels of al op weg is, we hebben oefenbladen voor alle niveaus. Elk werkblad is zorgvuldig samengesteld en sluit aan bij de leerstof van de basisschool. Ook zijn er antwoordbladen beschikbaar zodat jouw kind de oefeningen kan controleren.

Gratis Downloadbaar

Al onze tafel oefenbladen zijn gratis te downloaden. Geen verborgen kosten. Gewoon gratis educatief materiaal voor iedereen! Zo zorgen we ervoor dat hoogwaardig leermateriaal voor elk kind toegankelijk is, ook voor kinderen die het thuis net wat minder breed hebben.

Educatieve video’s

We hebben niet alleen geweldige werkbladen om de tafels van 1 tot en met 10 onder de knie te krijgen, maar ook verschillende educatieve video’s. Ideaal voor kinderen die van bewegen houden of voor kinderen die ondersteuning kunnen gebruiken over de begripsvorming van tafels. De video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Periodieke Updates

Hee Hoo is continu bezig om het leermateriaal uit te breiden. Maak je geen zorgen als sommige werkbladen van de tafels op dit moment nog niet beschikbaar zijn. We zullen regelmatig nieuwe werkbladen en video’s over het leren van de tafels toevoegen.

Werkbladen tafels

Ga direct aan de slag met werkbladen tafels 1 t/m 12

Binnenkort beschikbaar geel
werkbladen tafel van 2
Binnenkort beschikbaar geel
Binnenkort beschikbaar roze
Werkbladen tafels tafel van 5
Binnenkort beschikbaar geel
Binnenkort beschikbaar roze
Binnenkort beschikbaar geel
Binnenkort beschikbaar geel
werkbladen tafel van 10
werkbladen tafel van 11
werkbladen tafel van 12

Word Hee Hoo supporter

Onze tafel werkbladen en video’s zijn gratis en zullen dat altijd blijven. We willen zoveel mogelijk kinderen bereiken en ondersteunen bij het oefenen van de tafels. Daarom roepen we jou op om onze website en ons YouTube-kanaal te delen met vrienden, familie, juffen en meesters. Zo helpen we samen kinderen die het hard nodig hebben.