Gratis Kleurplaat 2025 – Oud en Nieuw 

Wat is er nu leuker om 2024 af te sluiten of 2025 te beginnen met een creatieve activiteit? Speciaal voor het oud en nieuw feest hebben we een gratis downloadbare kleurplaat gemaakt met het thema: nieuwjaar 2025!

Groepskleurplaat nieuwjaar 2025

Een leuke groepsactiviteit op de eerste schooldag na de kerstvakantie is het maken van een groepskleurplaat, ook wel blockposter genoemd.

Van de oud en nieuw kleurplaat 2025 hebben we een groepskleurplaat van 9, 16 en 25 a4’tjes gemaakt. Als je meer dan 25 leerlingen in de klas hebt, dan kan je ook twee kinderen samen laten werken aan een a4’tje. Als je bijvoorbeeld kiest voor de kleurplaat bestaande uit 16 a4’tjes, dan kunnen hier 16×2=32 kinderen aan werken.

Deze activiteit is ook leuk om te doen tijdens de kerstvakantie met de hele familie.

Tip! Tafels oefenen met spelletjes, zo doe je dat! 

Deel je mooiste kleurplaat

Na het inkleuren van de kleurplaat zouden we het leuk vinden als je een foto maakt van jullie kunstwerk en deze deelt op social media met de hashtag #heehoo2025. Ook vinden we het leuk als je ons tagt op Facebook (@heehoonl) of Instagram (@hee_hoo.nl).

Downloaden kleurplaat 2025

Kies welke kleurplaat je wil maken en klik vervolgens eenvoudig op ‘downloaden’ om de kleurplaat 2025 te downloaden in pdf-formaat. Vervolgens kan je de kleurplaat zelf afdrukken.

Dus waar wacht je nog op? Haal je kleurpotloden, stiften of verf te voorschijn en laat je creativiteit de vrije loop. We wensen je een fantastisch 2025 vol mooie avonturen!

Meer weten over dit thema? Bekijk alle artikelen over Knutselen